Short Story

U okviru ovog projekta financiranja nudimo mogućnost ulaganja u kuću za odmor sa bazenom “Villa Viktorija”. Sredstva se koriste za kupnju zemljišta, razvojnog projekta i izgradnju ville do stadija “ključ u ruke”.

Vrsta nekretnine: Villa
Proicirani godišnji povrat: 9%
Trajanje investicije: 2 godine
Ukupan iznos ulaganja: 140.000 €
Rok za prikupljanje ulaganja: 15.11.2020.

VILLA VIKTORIJA

by Sinisa S

 • 140,000

  Cilj financiranja
 • 14,200

  Prikupljeno
 • 0

  dana preostalo
 • Datum

  Način završetka kampanje
Prikupljeno do sada :
10.14%
This campaign has been invalid or not started yet.
Livade, Istra, Hrvatska
Sinisa

Sinisa S

3 Kampanje | 0 Loved campaigns

See full bio

Campaign Story

Objekt se gradi u malom pitoresnom mjestu Livade koje se nalazi u podnožju Motovuna nadaleko poznato po tartufima. Uz sami teren prolazi trasa nekadašnje uskotračne zeljeznice Poreč-Trst (Parenzana) koja je danas turistička i biciklistička atrakcija., Ispred terena teče potok koji je pritok rijeci Mirni.

U okviru ovog projekta financiranja nudimo mogućnost ulaganja u kuću za odmor sa bazenom “Villa Viktorija”. Sredstva se koriste za kupnju zemljišta, razvojnog projekta i izgradnju ville do stadija “ključ u ruke”.

Skrbnik projekta CAPITAL PARTNERS D.D. prikuplja 140.000 eura u razdoblju od 3 mjeseca.

Razvoj cjelokupnog projektnog zahvata u mjestu Livade uključuje izgradnju 25 villa sa bazenom i uređenje šireg prostora na području izgradnje. Objekti se financiraju i grade svaki za sebe  neovisno jedan o drugom.

Villa Viktorija nalazit će se na čestici površine 1164 m2. Ovaj  objekt ima dvije etaže površine 156 m2 s velikom okućnicom i bazenom. Gradit će se u tipičnom istarskom stilu koristeći visokokvalitetne materijale.
Građevinski radovi bi trebali započeti 01.12.2020. a izgradnja bi trebala trajati do kraja ljeta 2021.
Prodajne cijene  postavljene su na razinu 215 000 – 235 000 eura  (približno 1400 EUR / m2)

Predviđena zarada je  9% godišnje . Povrat sredstava je na kraju investicije. Capital Partners d.d. u svojstvu skrbnika projekta i investitora obavezuje se  na  kvartalno plaćanje prinosa ulagačima. Izračunata ekonomska stopa povrata iznosi 10,4%.