Short Story

U okviru ovog projekta financiranja nudimo mogućnost ulaganja u kuću sa tri stana i garažom u prizemlju. Sredstva se koriste za kupnju zemljišta, razvojni projekt i izgradnju ville do stadija “ključ u ruke”.

Vrsta nekretnine: Villa – kuća sa tri stana
Proicirani godišnji povrat: 11%
Trajanje investicije: do kraja 2021.
Ukupan iznos ulaganja: 420.000 €
Rok za prikupljanje ulaganja: 15.11.2020.

VILLA SARA

by Sinisa S

  • 420,000

    Cilj financiranja
  • 20,000

    Prikupljeno
  • 0 dana preostalo
  • Datum

    Način završetka kampanje
Prikupljeno do sada :
4.76%
This campaign has been invalid or not started yet.
Pobri, Opatija, Hrvatska
Sinisa

Sinisa S

3 Kampanje | 0 Loved campaigns

See full bio

O projektu

Objekt se gradi u opatijskom naselju Pobri. Opatija je turistički gradić, pitoresknog izgleda. Smještena je podno planine i Parka prirode Učka. Predivne plaže, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta privlače turiste iz Europe i svijeta. Opatija je svojom tradicijom izgledom vodeće turističko mjesto u Republici Hrvatskoj.

U okviru ovog projekta financiranja nudimo mogućnost ulaganja u kuću sa tri stana i garažama u prizemlju. Sredstva se koriste za kupnju zemljišta, razvojni projekt i izgradnju ville do stadija “ključ u ruke”.

Skrbnik projekta CAPITAL PARTNERS d.d. prikuplja 420.000 eura u razdoblju od 3 mjeseca.

Na predmetnom području do sada smo izgradili tri ovakva objekta i svi stanovi su prodani za vrijeme izgradnje. Interes kupaca za ovakvu suvremenu nekretninu je velik.

Villa Sara nalazit će se na čestici površine 675 m2. Villa ima garažu i tri stambene etaže, svaka površine cca 120 m2 . Objekt će se graditi visokokvalitetnim materijalima i energetskog razreda “A”. Ove zgrade su jedine u Hrvatskoj koje imaju zaobljeni krov pokriven crijepom i predstavljaju referentni objekt.

Građevinski radovi bi trebali započeti 15.01.2021. a izgradnja bi trebala trajati do zime 2021.
Prodajne cijene  postavljene su na razinu 640 000 – 660 000 eura  (približno 1800 EUR / m2)

Predviđena zarada je  11% godišnje. Povrat sredstava je na kraju investicije.
Capital Partners d.d. u svojstvu skrbnika projekta i investitora obavezuje se  na  kvartalno plaćanje prinosa ulagačima. Izračunata ekonomska stopa povrata iznosi 9,6%.