NAŠA PRIČA

Capital Partners je dioničko društvo koje investira u male i srednje turističke i komercijalne objekte. Upravljamo vlastitim kapitalom te kapitalom svojih partnera s ciljem stvaranja dugoročne vrijednosti.

Koristimo model grupnog financiranja nekretnina (real estate crowdfunding) koji je zapravo vrlo stari model korišten primjereice za izgradnju Kipa slobode u New Yorku davne 1886. godine, ali koji je doživio ponovno rođenje upotrebom interneta. Capital Partners isključivo ulaže u nekretnine jer je to najsigurnija investicija, a ujedno vam osiguravamo i disperziju ulaganja.

Capital Partners u poslovanju odlučio se koristiti privatnim kapitalom jer to poboljšava novčane prinose ulagača i pomaže rastu našeg poslovanja.

To znači da investitori dobivaju izvrsne stope povrata na svoj kapital.

Naša vizija

Kompanija kao uzor i centar izvrsnosti u stvaranju NOVIH VRIJEDNOSTI uz maksimalnu sigurnost i transparentnost poslovanja na dobrobit svih partnera: klijenata, dioničara, djelatnika i društvene zajednice.

Sigurnost

Portfelj Capital Partnersa je u nekretninama zato jer su najsigurnije za investirani kapital.
Sa našim udjelom u kapitalu od 50% jamčimo Vam sigurnost, a to je pet puta veće jamstvo nego što Vam pružaju banke.
Sigurnost je također i plod našeg upravljanja jer je naš rad temeljen na dugogodišnjem iskustvu na tržištu nekretnina, gdje koristimo disciplinirane kriterije stjecanja i gradnje nekretnina.

Transparentnost

Capital Partners redovito informira svoje partnere o tome kako se koristi kapital i koje je trenutno stanje investicija u tijeku, što znači da možete u potpunosti pratiti kako Vam se sredstva oplođuju.

Partnerstvo

Izuzetno nam je bitna naša zajednica jer smo svijesni činjenice da smo svi povezani u cjelinu u kojoj ostvarujemo zajednički cilj. Gajimo partnerske odnose svih sudionika.

MISIJA

Naši su partneri naša misija

STRATEGIJA ULAGANJA

Dugoročno ulaganje u turističke i komercijalne nekretnine na odabranim lokacijama u skadu sa održivim razvojem koristeći vlastite kompetitivne prednosti ulaganja.

LOKACIJA

Lokacija, lokacija, lokacija!
Da, lokacija objekta je jedan od bitnih uvjeta za pozitivan razvoj ulaganja u nekretnine. No, kvalitete lokacije nisu statične, niti su dovoljan kriterij za ulaganje. Lokacija je bitna, ali za uspješnost portfelja i procjenu isplativosti ulaganja u nekretnine važno je prethodno sagledati i tržišne cikluse te pozitivne prognoze.

SNAŽNO UPRAVLJANJE

Gospodarski uspjeh ulaganja izravno je povezan s kvalitetom menadžmenta. Naše iskustvo je pokazalo, da je iskusan menadžment ključan za financijsku stabilnost. Planirane investicije analiziramo po raznim kriterijima koji se odnose na buduće prihode od prodaje ili najma.

NAČIN KUPNJE

Poslovica kojom se rukovodimo pri kupnji je: “bolje je kupiti izvrsnu nekretninu po dobroj cijeni, nego dobru nekretninu po izvrsnoj cijeni”. Težimo postizanju veće razlike između tržišne vrijednosti i plaćenog iznosa za nekretninu jer tako ostvarujemo financijske rezerve.

ODRŽIVI RAZVOJ

Održivi razvoj u potpunosti je integriran u načela u našeg poslovanja. Vjerujemo da je odgovorni pristup ulaganja u nekretnine jamac zaštite i povećanja vrijednost naše investicije. Arhitektura naših objekata je individualno prilagođena odgovarajućoj namjeni i okolišu. Gradimo kuće s karakterom poštujući tradicionalne vrijednosti, ali i potrebe današnjeg vremena.

Vrijednosti našeg tima

Skup naših temeljnih vrijednosti čini kulturu poslovanja koja nas vodi prema našoj viziji.

Integritet
Mi gajimo bezuvjetnu obvezu prema vlastitim moralnim vrijednostima. Smatramo da su iskrenost i poštenje ključni za dugoročni uspjeh..

Jedan tim
Radimo zajedno prema zajedničkom cilju. Otvorenom komunikacijom ispunjenom poštovanjem i povjerenjem.

Inovacije i poduzetništvo
Širimo granice u potrazi za najboljim odgovorima. Vodi nas upornost, kreativnost i poduzetničko razmišljanje koje teži kontinuiranim poboljšanjem stvarajući konkurentsku prednost.

Poticanje izvrsnosti
Težimo izvrsnosti i najboljim idejama koje međusobno razmjenjujemo i na taj način omogućavamo individualni rast svakog člana ponaosob i tima u cjelini. Smatramo da kvalitetni tim u dobro definiranim procesima i promišljenim analizama čini temelj za uspješno investiranje.

Odgovornost
Odgovorni spram naših obveza prema investitorima, partnerima, klijentima i zajednici u cjelini.